«Серця трьох»: студентка, кар'єристка та молода мама

Дізнайся більше про учасниць проекту «Серця трьох»

Кристина Шомина
Кристина Шомина
журналистка
20 марта 2014, 18:16
ТВ-шоу
Сердца трех © пресс-служба канала

Про те, як саме обиралися претендентки на шоу «Серця трьох», ми уже писали. А зараз пропонуємо вам дізнатися, кого ж саме побачать телеглядачі вже 1-го квітня на Новому каналі в рамках проекту «Серця трьох».

Студентка Валентина

Ефектна блондинка з Нової Каховки Херсонської області – наймолодша з трьох учасниць. Їй 20 років, але вона почувається старше свого віку. І каже, що рано стала самостійною. Як виявилося, у Валі було складне дитинство. Вона виросла в родині, де батько зловживав алкоголем. А мама була змушена була виїхати на заробітки до Москви, коли дівчина щойно закінчувала школу. Так, ще підлітком, Валя взяла на свої тендітні плечі турботу про проблемного батька і родинний побут. - Я з дитинства мріяла про гідну освіту, – розповідає Валя. – І не могла собі дозволити зрадити мрію і здатися через сімейні обставини. Продовжила готуватися до незалежного тестування для випускників. І рівнялася на свого старшого брата, який зміг зробити кар'єру в Києві. Дівчина переїхала до столиці і вступила до Національного університету «Києво-Могилянська академія» на історичний факультет, який зараз закінчує. Паралельно підробляє репетитором англійської мови. Вишиває хрестиком. Мріє про красиве весілля і велику родину.

Кар'єристка Віка

27-річна рудоволоса героїня родом із селища Червоний Донець Харківської області. З дитинства вона росла без батька, допомагала мамі по господарству і наглядала за молодшим братом. Сім'я не мала великого достатку, тому Віка змалку знала ціну грошам і рано пішла працювати. Починала перукарем. Якийсь час підробляла промоутером. А потім влаштувалася менеджером у банк. Вона ніколи не боялася труднощів і ставила перед собою амбітні цілі. Так, аби зібрати на квартиру в Харкові, Віка навіть поїхала в Данію працювати помічником ветеринара. Вона не гребувала бруднитися в гною, бо знала, заради чого це робить. Перебуваючи за кордоном, Віка досконально вивчила англійську, встигла побувати в кількох країнах світу. А після повернення до Харкова таки купила собі квартиру. Дівчина піднялася і по кар'єрних сходах – з часом вона стала керувати відділом продажів у великій алкогольної компанії. Щоправда, заради участі у проекті звільнилася. - Я не хвилювалася, що втрачу роботу, – розповідає Віка. – Гроші мене люблять. Квартира у мене є. Чим нагодувати кота – завжди знайду. Та й сама не пропаду. Все має бути добре!

Молода мама Ліля

25-річна брюнетка народилася у Павлограді Дніпропетровської області. Вона обожнює музику, посвятила їй своє життя. Закінчила музичну школу по класу фортепіано, потім музичне училище. Вступила до Харківського національного університету мистецтв імені І. Котляревського. На першому курсі Ліля закохалася. Роман був пристрасним і швидкоплинним... - Все обірвалося у ту мить, коли я дізналася, що чекаю дитину, – згадує Ліля. – Такий поворот подій не входив до планів мого хлопця, і він поквапився уникнути відповідальності. Від аборту Лілю врятувала розмова в поліклініці з незнайомою жінкою. Вона вирішила не піддаватися емоціям і залишити дитину. Зараз її коханому синочкові Арсенію 5 років. Він обожнює готувати з мамою, допомагає в домашніх справах. На час зйомок шоу дівчина довірила сина своїм батькам. Вони із задоволенням погодилися доглянути за онуком, але не підтримали Ліліну ініціативу щодо участі у проекті. За словами героїні, у неї з батьками доволі складні стосунки. Найближча людина в її житті – молодша сестра Даша.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (38)

символов 999
Показать еще