Константин Евтушенко: Аня и Анаит мне очень близки

Уже сегодня будет раскрыта главная интрига четвертого сезона самого романтического проекта страны «Холостяк»!

Кристина Шомина
Кристина Шомина
журналистка
23 мая 2014, 12:56
ТВ-шоу
Константин Евтушенко © vk.com/kostyantynyevtushenko

Всего через несколько часов мы узнаем, кого же из двух финалисток – Аню или Анаит – выбрал Константин Евтушенко. Девушки уже откровенно рассказали о своих эмоциях перед решающим финалом. А что чувствует сам виновник торжества?

Костя, волнуешься?

- Вже ні. Аніскільки. Нахвилювався за цей час (смеется). Це на першій вечірці в мене вирували емоції, я боявся помилитись: стільки дівчат, всі гарні, розумні, привітні, але треба обрати тільки 15 серед 25. Хоча толком нічого про них не встигаєш дізнатися. Зараз все інакше. Аніту і Аню я вже добре знаю. Принаймні, мені так здається. Між нами багато чого було, ми багато пережили разом приємних і не дуже моментів. Я знаю, що в них в середині і чого можна очікувати від цих дівчат. Тому зараз робити вибір мені зовсім не складно. Я впевнений, що він правильний, і я не помиляюся з висновками.

Но все-таки одна из девушек сегодня уедет домой.

- Так, що поробиш. Я чудово розумію, що для одної з них сьогоднішній вечір стане якщо не образою, то певним розчаруванням. Але таке життя. Ми і в реальному житті часто робимо вибір – правильний він чи ні, або нас обирають. В будь-якому разі, Аня і Аніта – чудові дівчата, які заслуговують на чудові щирі стосунки. Я ж намагатимусь поводити себе якомога коректно. Вони обидві мені вже дуже близькі…

Кто из девушек станет избранницей Холостяка, узнаем уже сегодня. Не пропустите грандиозный финал четвертого сезона шоу «Холостяк» в 20:00 в эфире СТБ!

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (4)

символов 999