"Холостяк 4": Костантин Евтушенко рассказал, какую хочет свадьбу

Главный Холостяк страны поделился самым сокровенным

Кристина Шомина
Кристина Шомина
журналистка
29 мая 2014, 11:35
ТВ-шоу
Константин Евтушенко © пресс-служба канала СТБ

Свадьба – событие, которое каждая пара мечтает организовать по-особенному, чтобы оно запомнилось на всю жизнь. А каким видит свою свадьбу Константин Евтушенко, не так давно подаривший колечко победительнице романтического проекта СТБ «Холостяк-4» Анне Селюковой? Мы спросили об этом Костю.

- Весілля – це особлива подія для будь-якої пари, тому в цей день хочеться влаштувати щось таке, чого зазвичай в вашому житті бракує, - говорит Константин. -  Я б хотів, аби моє весілля було в ретро-стилі, з маленькими автомобільчиками старих марок. Обов’язково вінчання у невеличкій церкві,  де священник скаже нам мудрі слова. Я в проекті «Холостяк» остаточно зрозумів, що в особистому житті є такі речі, які хочеться  залишити всередині і не виносити на загал, тому на моєму весіллі не буде багато людей, якогось пафосу – тільки батьки та найближчі люди.

Но некоторыми подробностями будущого торжества Костя все же поделился.

- Мені подобаються літні весілля, коли дуже тепло і сонячно. Місце для святкування має бути оформлене у стилі мінімалізму. Я не є великим прибічником різноманітних відвертих весільних конкурсів, а ось невеличка джазова група, яка створюватиме приємний фон, та ведучий, що вміє створити теплий затишний настрій, будуть дуже доречними. Найбільшим подарунком в цей день вважаю, якщо приїдуть всі мої друзі та куми з похресниками. А от медовий місяць хотілося б провести десь на островах, Фіджі наприклад, або в Греції…

Также Константин признался, что в поспешных браках не видит ничего плохого.

- Це все дуже індивідуальні речі. В мене безліч чудових прикладів, коли люди одружувалися через кілька місяців після знайомства і живуть щасливо. Якщо ти відчуваєш, що поруч саме твоя жінка, ти хочеш мати з нею дітей, в вас повне порозуміння – чого тягнути? Треба йти ва-банк!

На вопрос, как быстро он готов стать папой, Константин отвечает кратко: «Це таке питання, яке не можна загадувати наперед, як Бог дасть. Але коли в мене з’явиться дитина, я відчую себе повністю щасливою людиною!»

Как сложилась жизнь Константина Евтушенко и Анны Селюковой после проекта «Холостяк», поклонники пары узнают совсем скоро.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (3)

символов 999