Сергей Чопик: Попасти в номінацію з Альоною – все одно, що собі вирок підписати

Участник проекта "Зважені та щасливі - 4" прокомментировал свой вылет из проекта

Кристина Шомина
Кристина Шомина
журналистка
27 ноября 2014, 15:00
ТВ-шоу
Зважені та щасливі - 4 © пресс-служба канала СТБ

В прошлый четверг участники шоу «Зважені та щасливі-4» отправили домой батюшку Сергея Чопика. И они уж точно не рассчитывали увидеть его снова в лагере! Сергей утверждает, что еще до голосования понимал, какой выбор сделают его соперники, и надеется взять реванш во время своего возвращения.

Сергей, вы не ожидали такого результата голосования?

- Якщо чесно, я ще голосування розумів, що саме так буде. Я міг назвати поіменно, хто за кого буде голосувати. Попасти в номінацію з Альоною – це… равносильно собі вирок підписати.

Почему?

- Тому що всі вирішили, що їй важливіше. От Іванка казала: «Я тут розсудила, я тут зрозуміла! В неї діти…» Що ти зрозуміла? В мене теж діти. У Альони -  вже дорослі діти, інститут, а в мене маленькі діти! Кому важніше було залишитися на проекті? Кому требі дітей ставити на ноги?

Чувствуется, что вы обижены.

- Та ніяких обід ні на кого не тримаю. Просто людям треба мита силу волі і сказати прямо: вибач, ми не проти тебе, ми з Альоною дружим. А не придумувати. Я ж це знав прекрасно, розумів. Треба все прямо казати у очі.

Вы умеете говорить людям правду в глаза?

- Можливо хтось так не думає, але я що думаю, то і кажу у очі. Позаочі ніколи не говорив. Якщо приймав якесь рішення, я його обґрунтовував. А то деякі на обговоренні кажуть одне,  через секунду інше, а потім зовсім третє.

Кого-то из участников можете назвать своими друзьями?

- Та чого ж. Я подружився з Альоною, подружився з Арпадом. Арпад взагалі мене підтримав з першого дня. Благодарєн дуже Серьогові Бондаренку, який пішов з 5-ї неділі.

Никто не ожидал, что вы через неделю снова вернетесь в шоу. Как думаете, на этот раз справитесь?

- Та я сам не очікував, що так все повернеться! Це такий другий шанс, який не можна втратити. Навіть якщо не дійду до фіналу, цього тижня маю втриматись. Я вже не такий, яким був до проекту. Багато чого змінилось, я змінився. Став сильнішим, впевненим. Кожний тиждень на проекті – це досягнення для мене. Якийсь невеликий Олімп, на який я піднімався-піднімався-піднімався… Звичайно, хочу втриматись і залишитись ще.

Удастся ли фавориту Славы Узелкова использовать подаренный второй шанс и дойти до финала – увидим уже сегодня в 20:00 в эфире СТБ.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (8)

символов 999