Иванка Марчук: Дівчата мене просто забоялись

Читай интервью с выбывшей участницей проекта "Зважені та щасливі - 4"

Кристина Шомина
Кристина Шомина
журналистка
28 ноября 2014, 10:00
ТВ-шоу
Иванка Марчук © пресс-служба канала СТБ

Вчера шоу «Зважені та щасливі-4» покинула Иванка Марчук, По иронии судьбы, девушка выбыла в тот момент, когда ее возлюбленный Дима вернулся. Всю неделю Иванка упорно тренировалась и была уверена в хорошем результате. Взвешивание и номинация стали для нее неожиданностью.

Иванка, тяжело уходить, когда Дима снова вернулся в проект?

- Звичайно важко. Пару тижнів залишилось до фіналу, а ти – додому. Ну, шо зробити, нічо не повернеш, нічого не поміняєш. Як є, так і є. Я взагалі думала, що піду після двох неділь…

Ожидала, что на взвешивании покажеш не лучший результат?

- Ой, я так хвилювалася за Діму, а в собі була впевнена. Бо я добре тренувалась цей тиждень, правильно харчувалась, тому відчувала, що все має бути нормально. А коли побачила, шо я в номінації з Віталіком, стало зрозуміло: я їду додому.

Почему?

- Тому шо  я просто розумла, що я сильна і мене злиють. Я серед усіх одна з сильних конкурентів була. І те, що я йду додому, не значить що я слаба, чи не працювала. Вони просто мене забоялись, і це для мене стимул – значить ,я можу більше!

Забоялись?

- Звичайно, дівчата мене бояться! На конкурсах реально я їх просто переганяю. Якби вони були на тренуваннях зі мною і Обуховським, вони би там упріли, тому що я працюю не слабше за чоловіків.  Тому я йду з високо піднятою головою.

Что самое яркое запомнилось тебе в проекте?

-  Конкурси. Ота проволка навіки вічні мені запам’ятається, ніколи її не забуду! Так само всі конкурси з болотом. Міст, який я прошла, каміння, яке я протримала. Більшість конкурсів, в яких я себе проявляла. І день краси! Скільки я дивилась цей День краси, всі сезони, і ось і  сама  його пережила. Це такі емоції!

Проект тебя изменил или домой возвращается все та же Иванка?

- Не можу сказати, що я помінялась якось колосально. Але почала розсуждати більше, на тренуваннях більше почала працювати. Мабуть, подорослішала. Взагалі, цей проект надав мені шанс один на мільйон – змінити життя, фігуру, мрії. Це дуже великий крок. Для мене це просто біла полоса почалась в житті! Якби мені рік тому сказали, шо я буду реально на проекті і мінятися, худати, я б не повірила. Скоріш за все проект мене не змінив, а навчив не здаватися, якщо впадеш. Треба вставати і йти дали.  

За кем будешь скучать?

- За всіма. Але сильніше за всіх - за Дімою, за Віталіком, Олегом, Альонкою. Хоча що там сумувати! Ми все одно будемо зізвонюватись, дружити.

Как думаешь, справишься дома сама?

- Та справлюся! Бо в мене батьки самі на дієту сіли, я це на День краси побачила. Тому дома худнути буде не страшно. Але розумію, що дома повно спокус різних, мені ще  Діма про це казав, коли повернувся.

А что для тебя соблазн?

- Буженина, сало, ковбаса... Взагалі-то Свєтлана Фус казала: все можна, тільки в міру. А міра у мене вже є. З овочами, фруктами проблєм немає, тому все чудово буде!

Чем поразишь на финале 25 декабря?

- Я буду інша: гарна, жіночна, з шикарною фігурою в шикарній сукні! Хочу, щоб всі ахнули просто.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (4)

символов 999
  • анна 9 лет назад

    Тобі подобалася Іванка Марчук?
    Ответ: да и жалко что Дима есть и ее нет

    Прокомментировать Мне нравится
  • Nice 9 лет назад

    Жаль, что она ушла!

    Прокомментировать Мне нравится
  • маша 9 лет назад

    Тебе нравилась Иванка Марчук?
    Ответ: да.Я думаю, что ее выгнали нечестно она старалась скинуть хотя бы 2 кг могли выгнать Виталика но не Иванку.я бы хотела что бы юля покинула проект

    Прокомментировать Мне нравится
  • Yana 9 лет назад

    Тебе нравилась Иванка Марчук?
    Ответ: конечно нравилась.я думаю если бы ей дали еще одни шанс то она бы им воспользовалась

    Прокомментировать Мне нравится