Арпад Комар: Усі бачили, що я сильний конкурент

Участник проекта «Зважені та щасливі – 4» рассказал о жизни после шоу

Кристина Шомина
Кристина Шомина
журналистка
12 декабря 2014, 18:07
ТВ-шоу
Арпад Комар © Пресс-служба телеканала СТБ

Арпад, вы впервые попали в номинацию, ожидали, что все закончится вылетом?

Так, звичайно. Я знав, що якщо я попадаю в номінацію, мене чекає дорога додому. Знаю, що більшість з радістю проводжала би мене на вокзал.

Вы ушли из-за неприязни коллектива. Обидно уходить именно так?

Дуже неприємно було саме так покинути шоу, але обстановка в останні дні була вже надто наелектризованою. Напевно у нас у всіх були дуже різні погляди на життя. Думаю, що всі бачили, що я сильний конкурент. Все ж таки це шоу, боротьба за виграш, конкуренція.

Кого из мужчин вы считали своим конкурентом? В ком видели сильного соперника?

На цьому проекті головний конкурент для мене – це я сам. Я кожен день боровся перш за все сам з собою. Але суперники, звісно, були. Вважаю сильними особистостями Віталіка Васько та Олега Синчака.

Сейчас скучаете по проекту, по коллективу?

Звісно! Мені дуже не вистачає усієї тої атмосфери! Для мене то був ніби літній табір, стільки емоцій, стільки драйву, словами не перекажеш.

Поддерживаете сейчас отношения с тренером? Какие советы дает?

І зі Славою, і з Мариною підтримуємо стосунки. Вони просто найкращі.

Дуже поважаю Славу, завдяки йому я так захопився боксом, що одразу купив спеціальну боксерську грушу собі в домівку. Ретельно дослухаюся до порад наших тренерів. Регулярні, але помірні фізичні навантаження – основне правило, якого потрібно дотримуватися.

Как считаете, тренер выжал из вас все, что мог за время проекта?

Слава – прекрасний тренер і справжній професіонал. Він завжди відчував як допомогти і досягнути потрібного результату. Знав, як заставити по-справжньому працювати над собою, а не просто над сантиметрами.

Запамятався момент, коли Слава приніс у сумці спортивні снаряди: трос, скакалку та тенісний мяч. Він сказав, що вони повинні тепер бути завжди з собою. З тих пір вони завжди у мене під рукою. На скакалці, зрозуміло, стрибки. А тенісний м'ячик можно просто відбивати від стіни, такі прості вправи дуже розвивають реакцію. А троси у повсякденному житті замінив на боксерську грушу, дуже дієво для бісепсів, тріцепсів, шиї та спини.

Сколько килограмм Вы сбросили? Какой сейчас у Вас размер одежды?

Коли я йшов на проект в мене був 59-й розмір штанів, а тепер - 36-й. Футболки розміру L на мене тепер завеликі. Навіть розмір взуття зменшився, раніше в мене був 45-й розмір, а тепер – 43-й.

Какие самые яркие воспоминания оставил проект? Какие испытания запомнились больше всего?

Мені подобався кожен конкурс, кожен по-своєму запам'ятався. Над кар'єром було дуже небезпечно. Дуже добре пам’ятаю конкурс, де Олег з'їв два килограма тістечок. А взагалі, проект залишив по собі багато позитивних спогадів.

Вы хотите победить? Куда потратите приз в случае победы?

Я хотів би отримати перемогу. Хотів би, щоб мої діти пишалися мною. Виграш пішов би на подорожі. Можливо заснував би власний фітнес-зал в Ужгороді.

Ще обладнав би власний спортзал, вклав би в господарство.

Какие изменения произошли в вашей жизни после проекта? Как сейчас самостоятельно боретесь с собой? Как тренируетесь? Как питаетесь?

Моє життя змінилося кардинально. Настільки, що після мого повернення ми переобладнали в нашому будинку бібліотеку на спортивний зал. Купили спеціальне спортивне приладдя: боксерську грушу, рукавиці, скакалку.

Тепер кожен день намагаюсь тримати себе у тонусі. Щодо продуктів: в нашому житті більше немає таких понять як ковбаса та майонез. У нас в родині навіть на ці слова табу. Ми їх замінили, замість майонезу власноруч робимо соус зі сметани, зелені та приправ, кетчуп робимо також самі - із власних помідорів. а ковбасу замінили свіжім мясом та рибою.

На сніданок у мене каші, наприклад вівсянка, та домашня випічка, фрукти. На обід запікаємо кусок мяса або риби. Вечеря відбувається по-різному, але я завжди намагаюся знати міру. Якщо дуже хочеться, я роблю салат з огірком на помідором та їм шматок білого мяса.

Вы очень скучали по своей семье. Как вас встретили вас дома?

Діти були раді мене бачити, але дуже засмутилися, що вилетів за крок до перемоги. Маленька донечка ще місяць на руках у меня сиділа.

На вулицях уже після останніх ефірів почали впізнавати. Коли з дружиною ходимо за продуктами, цілі групи людей зупиняють і починають розпитувати про проект. А ще люди дуже ретельно стежать за тим, шо ми з дружиною купуємо, аж заглядають у кошик. Телефонують багато, порад питають, навіть зовсім незнайомі телефонують. Я завжди раджу правильно харчуватися і займатися спортом.

Изначально зритель знает вас как участника шоу «Хата на тата» , а потом уже «Зважені та щасливі». Есть еще проекты канала СТБ, в которых планируете принять участие?

Коли в мене є вільна хвилинка, я обожнюю готувати. Можливо буду намагатися взяти участь у новому сезоні «МастерШеф», а от мій брат, наслідуючи мене, тепер хоче на «Зважені та щасливі».

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (1)

символов 999