"Для тебе": Влад Ситнік дав великий концерт у Києві

Дізнайся, як пройшов великий концерт переможця "Слов'янського базару 2017" Влада Ситніка

Марина Гош
Марина Гош
журналист
9 ноября 2017, 13:15
Новости афиши
"Для тебя": Влад Сытник дал большой концерт в Киеве © пресс-служба

3 листопада Жовтневий Палац зібрав прихильників творчості молодого Золотого голосу України, переможця "Слов'янського базару 2017" - Влада Ситніка.

У цей день зі сцени лунали світові та народні хіти в сучасній обробці, а також найкращі авторські пісні у виконанні артиста. Не обійшовся концерт і без гостей. В ньому взяв участь піаніст-виртуоз Євген Хмара, разом з Владом вони виконав пісню Миколи Мозгового "Минає день", а ще піаніст зіграв власну композицію "Елемент". Але, не тільки він в цей вечір дарував свою музику. Глядачі мали можливість насолоджуватися прекрасним авторським солом від скрипача Дениса Боєва. А ось My Ree (Рената Штіфель) заспівала пісню "Де ти тепер" про Київ та дружбу.

Родзинкою вечора став дует Влада з Примадонной, Народною артисткою Казахстану - Розой Римбаєвою. Знаменитий хіт співачки "Любов настала", яку вони виконували, зірвав аплодисменти з перших нот. А пісня "Новый мир" написана Алі Окаповим (ред. син Рози Римбаєвої), яку велика співачка виконала сольно, не залишила байдужим нікого.

Влад Сытник
"Для тебя": Влад Сытник дал большой концерт в Киеве © пресс-служба

Атмосфера концерту, як і кожна з пісень Влада, була наповнена теплотою і любов'ю. Влад розповів зі сцени свої історії, про кумирів, музичну спадщину країни, тим самим занурив слухача у свій світ. Співаку вдалося доторкнутись до серця кожного. Весь концерт публіка плакала і сміялася разом з артистом і, звичайно ж, дякувала аплодисменти та слова "браво" і "біс".

Крім Влада на сцені атмосферу створювали - оркестр "Бетховен", Ball Dance Theatre під керівництвом Віталія Загоруйко. Музичним продюсером концерту став Юрій Шепета, а за режисеру відповіли GORDEEV'S.

Влад Сытник
"Для тебя": Влад Сытник дал большой концерт в Киеве © пресс-служба

Підтримати в цей вечір Влада Ситніка приїхали його друзі та колеги по сцені: Наталя Шелепницька, Наталя Валевська, Соломія Вітвіцька, Наталка Карпа, Наталія Холоденко, Анна-Марія, Серж Смолін, Вадим Лисиця та ін.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Все самые яркие и интересные новости смотри на главной странице женского онлайн-ресурса tochka.net.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999