Сделаем Украину чистой!

Секунда жизнь ради великой цели
Дата:
Предмет: Отраслевые

12 квітня 2014 року відбудеться четверта Всеукраїнська акція «Зробимо Україну чистою!». Цього року до найбільшого прибирання країни організатори планують залучити більше 800 населених пунктів та 200 000 учасників (вдвічі більше ніж минулого року та в десять разів більше ніж чотири роки тому, під час першого Всеукраїнського прибирання). 

Акція «Зробимо Україну чистою!» є частиною всесвітнього руху «Let's do it world!», який виник у 2008 році в Естонії, і в якому бере участь понад 7 000 000 людей у 96 країнах світу. Вже четвертий рік поспіль ініціатива «Зробимо Україну чистою!» об’єднує українців, які хочуть звільнити своє життя від сміття назавжди.

Кількість людей, які долучаються до прибирання зростає кожного року в геометричній прогресії. Перше Всеукраїнське прибирання відбулося у 2011 році та об’єднало 22 000 людей з 56 міст України. Вже наступного року, прибрати вулиці та парки свого міста вийшли 51 000 учасників зі 110 населених пунктів, серед яких більше 60 національних і локальних компаній та організацій. В минулому році, стало вже традиційним подвоєння показників, тож Україну робили чистою близько 100 000 осіб у 200 населених пунктах України.

З кожним роком українська громада стає все більш екологічно свідомою. Соціальна, екологічна відповідальність стала сучасним трендом, до якого спрямовують свою корпоративну та іміджеву політику усі, хто дивиться в майбутнє та усвідомлює важливість свого внеску на користь нашої держави та, власне, свого розвитку.

Бути екологічно свідомим сьогодні не лише модно та корисно, а ще й досить вигідно! Вкладаючи в чисте довкілля свої зусилля, кожен робить внесок у своє майбутнє та майбутнє свого бізнесу. Нам приємно сьогодні свідчити про те, що дякуючи нашій спільній справі, рік за роком ми поступово сприяємо переходу споживацької поведінки людини до раціональної, екологічно свідомої та виваженої поведінки, спрямованої на збереження чистого та, як наслідок, сталого довкілля.

До масового прибирання кожного року долучаються все більше українських компаній, які всебічно підтримують ініціативу і розвивають корпоративне волонтерство. Ми вдячні їм не тільки за те, що вони виходять усім колективом на прибирання обраної місцевості, але й забезпечують учасників акції необхідними для прибирання матеріалами (рукавичками та пакетами), транспортними засобами для збору та перевезення сміття та інвентарем.

Окремо ми вдячні соціально відповідальним засобам масової інформації, які вчасно інформують учасників нашої акції про місце та час її проведення. Саме вони долучають своєю працею нових прибічників нашої великої справи, пробуджуючи своїм словом екологічну свідомість та відповідальність українців.

Долучитися до прибирання та додати своє місто на мапу «Зробимо Україну чистою!» може кожен. Алгоритм дуже простий.

  • Подаруй Україні одну секунду життя та приєднайся до великої, спільної справи – зробимо цей світ кращим, а Україну чистішою!
  • Зареєструйся за лінком http://letsdoit.org.ua/clean/form/ – обери місце прибирання, прийди на обране місце 12 квітня, отримай інвентар, прийми участь у наймасштабнішому рекорді, який буде зафіксовано о 13.00 та зроби Україну чистішою.
  • Щоб організувати прибирання в своєму селі або місті, зареєструйся за допомогою реєстраційної форми на головній сторінці сайту http://letsdoit.org.ua/.
  • Запроси друзів, колег, знайомих приєднатися до нашої спільної справи.
  • Поширюючи інформацію про акцію в соціальних мережах, засобах масової інформації, серед друзів, сусідів та коллег ти вже можеш собою пишатися, адже ти зробив свій крок назустріч Україні, ти подарував їй свій безцінний час.

Поделись в социальных сетях


Комментарии

символов 999