Solomia

Музыка, поэзия, звезды ... Для романтика, чтобы чувствовать себя счастливым, этого вполне достаточно
Дата:
Стиль Музыки: A cappella, Classic, Pop

Але додамо чарівний голос співачки й атмосферу затишної зали Планетарію, на куполі якої кружлятимуть сузір’я, – і стане цілком зрозуміло, що цей концерт просто необхідно відвідати. Тим паче, що і музика, і поезії звучатимуть у неповторному авторському виконанні.
«Діалоги з тишею» – це концерт-одкровення, присвячений виходу в світ однойменної поетичної збірки Олени Карпенко.
Тонка філософічність, звукопис і відчуття постійного діалогу зі Всесвітом, переплетені зі свіжими джазовими гармоніями та харизматичним виконанням, не залишать байдужими навіть тих, хто ніколи не вважав себе прихильником акустики.
А між тим, саме таким сольним акустичним концертом Solomia свого часу на особисте запрошення Голови Ради Європи відкрвала офіційне святкування незалежності України у Страсбурзі для найвищих дипломатичних кіл Європи.
Solomia (справжнє ім’я – Олена Карпенко) – співачка, композитор і поет.
Член Національної спілки письменників України.
Переможниця і лауреат національних, міжнародних та світових конкурсів із літератури, вокалу та композиції. Зокрема – конкурсів «Billboard World Song Contest» (США, 2007-2009), «Song Of The Year» (США, 2007), «Toronto Exclusive Magazine Awards» (Канада, 2007), «Смолоскип» (2004 і 2006), «Рукомесло» (2005), «ШевченкоФест» (2007), «Таланти твої, Україно» (1996) та ін.
Автор трьох поетичних збірок – «Прикосновение» (1998) , «Намисто» (2005), «Діалоги з тишею» (2014) – і науково-публіцистичної книжки «Троянські коні телереклами. Мовні маніпуляції» (2007).
У музичному доробку – три диски авторських пісень: «Solomia» (2007), «Rondo» (2011) і «День народження» (2011).
Після концерту відбудеться автограф-сесія Solomia.
Вхід вільний. Тож, можете запрошувати своїх родичів, колег, друзів, сусідів і всіх тих, кому будуть співзвучні поезія та музика.

Більше інформації про виконавицю тут: www.solomia.net

Поделись в социальных сетях


Комментарии

символов 999