Новий фільм Вуді Аллена, Джейсон Борн знову у справі, перший погляд на "Дівчину в поїзді" і багато іншого

Анна Дацюк
Анна Дацюк
журналістка
22 квітня 2016, 14:39
  • "Світське життя" ( "Cafe Society")
    Прем'єра: невідомо

Перший трейлер нового фільму Вуді Аллена, який відкриє в цьому році Каннський кінофестиваль 11 травня. "Cafe Society" − назва відомого нью-йоркського клубу 30-х років, дія фільму відбувається саме в цей час. У центрі сюжету молодий хлопець з єврейської сім'ї Джеймс (Джессі Айзенберг), який вирушає в Лос-Анджелес, щоб стати кіноагентом. Там він закохується в чарівну Терезу у виконанні Крістен Стюарт. У фільмі також зіграли Блейк Лайвлі, Стів Карелл і Паркер Поузі. Про український прокат фільму поки що нічого не відомо.

• "Засновник"
    Прем'єра: серпень 2016

Фільм розповість про життя Рея Крока, людини, яка створила найвідомішу в світі мережу ресторанів швидкого обслуговування − McDonald`s. Зокрема, в картині піде мова про те, як Крока звинувачували в крадіжці ідея мережі фаст-фуду. Рея Крока в картині зіграв Майкл Кітон, акторові вже прогнозують чергову номінацію на "Оскар".

• "Джейсон Борн"
    Прем'єра: сентябрь 2016

П'ята частина успішної франшизи про таємного агента Джейсона Борна. Цього разу до знаменитої ролі повернувся Метт Деймон (в минулому фільмі "Еволюція Борна" його замінив Джеремі Реннер). Світ на межі катастрофи, а значить прийшов час йому повернутися. Неаполь, Мюнхен, Нью-Йорк − його ім'я знають всюди. Елітний суперагент, кращий з кращих, навіть в Лас-Вегасі гра піде за його правилами.

• "Дівчина в поїзді"
    Прем'єра: 27 вересня

У центрі історії розлучена жінка Рейчел, яка глушить свої страждання в алкоголі. Щодня, прямуючи на роботу в електричці, Рейчел стежить за життям ідеальної пари, біля будинку якої кожен раз зупиняється потяг. Але одного разу вона бачить, як жінка з ідеальної пари цілується з іншим чоловіком, після чого дізнається про її зникнення. Рейчел має намір розповісти правду, однак сама стає підозрюваною. Головну роль зіграла англійка Емілі Блант, а компанію їй склали Ребекка Фергюсон, Джастін Теру, Люк Еванс і Ліза Кудроу.

• "Чудова сімка"
    Прем'єра: 22 вересня

Ремейк знаменитого вестерна 1960 року. У маленькому селі селяни роками страждають від безчинств місцевих бандитів. Їхній ватажок тримає в страху всю округу, мучаючи її жителів постійними поборами і покараннями. І одного разу селяни вирішують найняти собі захисників − сімох озброєних вершників. Чудова сімка швидко наводить порядок, але банді все ж вдається втекти. І тоді піймати лиходія і його соратників стає справою честі чудової сімки. Головні ролі зіграли Вінсент Д'Онофріо, Кріс Пратт, Метт Бомер, Дензел Вашингтон, Ітан Хоук та інші.

• "Lemonade"
    Прем'єра: 23 апреля

Цього тижня з'явився незвичайний тизер нового проекту Бейонсе "Lemonade", зміст і формат якого до останнього тримають в секреті. У тізері з'являється сама співачка, її чотирирічна дочка Блю Айві, а також модель Вінні Харлоу та інші героїні. Канал HBO, де відбудеться прем'єра, виділив для проекту дві години ефірного часу. Фанати припускають, що це буде прем'єра кліпу на головний сингл з нового альбому, презентація кількох музичних відео або цілий фільм.

• "Народження нації"
    Прем'єра: невідомо

Фільм-переможець останнього кінофестивалю "Санденс", потенційний лауреат "Оскара" нарешті отримав перший трейлер. "Народження нації" − це історико-драматичний байопік про чорношкірого раба-бунтівника Нета Тьорнера. Вірячи в свою богообраність, Тьорнер сприймає затемнення як знак згори: чорна долоня накриває сонце. Під його проводом спалахує повстання, яке приголомшило рабовласницьку Америку.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Всі найяскравіші та найцікавіші новини дивись на головній сторінці жіночого онлайн-ресурсу tochka.net