«МастерШеф 3» Анатолий Цуперяк: «Я не должен терпеть и молчать» (видео)

Скандальный участник «МастерШеф 3» рассказал о ссорах на шоу

Лариса Хачидзе
Лариса Хачидзе
журналистка
28 ноября 2013, 16:45
ТВ-шоу
Анатолий Цуперяк © СТБ, stb.ua

 

Анатолий Цуперяк - один из самых скандальных участников кулинарного шоу «МастерШеф 3». Парень родом из Закарпатской области. Кулинария для Анатолия - мечта всей жизни. Все свободное время он уделяет готовке, наперекор желанию родителей, которые не разделяют увлечение сына.

С какими трудностями столкнулся кулинар-любитель на проекте «МастерШеф 3» и о самых скандальных эпизодах шоу Анатолий Цуперяк рассказал журналистам tochka.net

Анатолий Цуперяк  покинул шоу «МастерШеф 3» накануне. Как уходил из проекта Анатолий Цуперяк, читайте в нашем отчете  - Самый скандальный участник покинул шоу «МастерШеф 3» навсегда

Ваш отец негативно относился к вашему увлечению кулинарией. Как вы думаете, после шоу «МастерШеф» он изменит свое мнение?

Вони вже змінили думку, оскільки я зумів потрапити на проект «МастерШеф». Коли вийшов в ефір перший випуск програми, вони стали за мене переживати та змінили думку. Зараз батьки мене підтримують з усіх сил і стали на мою сторону.

Что в кулинарии вам дается труднее всего, а что легче всего готовить?

Я люблю кулінарію дуже сильно. Але саме традиційну українську. А також угорську, яка популярна в Закарпатті. Інші мені не до душі. От та ж сама французька.

Що би вдома не готував, все виходить, все смачно. Якщо треба, то я приготую все.

Більше полюбляю м'ясні страви готувати. Десерти люблю їсти, а готувати - не люблю.

Анатолий Цуперяк
Анатолий Цуперяк © СТБ, stb.ua

Какое самое сложное блюдо вам приходилось готовить в жизни и на проекте?

На проекті «МастерШеф» довелося готувати десерт з тараканів. Оце було найважче... Конкурс - десертне блюдо з тараканів. Тільки подумайте, вони ж на ощупь противні і потрібно було знати, як їх запхнути в той десерт. Я навіть коли його їв, того таракана, у мене усе поперек горла стояло. Але мене Ектор заставив їсти, не мав куди діватись.

Якщо я буду відкритивати ресторан,  то їх там точно не готуватимуть. Багато спілкуюсь з людьми, що їм було б до смаку, так всі кажуть, що не їли б блюда з тараканів. В Закарпатті такого не будуть їсти. У нас тут є свої блюда.

Кто из судей проекта вам нравится больше всего?

Для мене всі судді однакові. З усіма приємно працювати, все авторитетні для мене, я до всіх однаково ставився.

Серед знайомих-глядачів проекту помітили, що  Ектор до мне дуже добре ставився, постійно допомагав. Це приємно.

Вы всегда выполняете указания Эктора Хименеса Браво? Какие вам запомнились больше всего?

Все, що Ектор мені радив та казав, те я й виконував. Навіть було, що він мене таракана змусив їсти, а й з'їв, хоча б може ніколи б такого не зробив. Він же професіонал, я теж хочу стати таким як він. Думаю, в мене може вийти.

Він мені частенько підказував у конкурсах: там треба закрутити то, тут так зробити, а там це. Коли він мені робили виговор, я тоді й старався. Коли не робили - я відповідно розслаблявся й у мене нічого не получалось.

Анатолий Цуперяк
Анатолий Цуперяк © СТБ, stb.ua

Какие конкурсы в шоу считаете самыми сложными?

Готувати в темній кімнаті, на движущимося стулі, бо у мене у той день була температура, а також  конкурс на Майдані. Я був в щоці, коли нас вивели на Майдан! Багато людей, всі навколо спостерігають. Готуєш, а люди за тобою спостерігають, фотографують.

Ще з мурашками згадаю 1 вересня, коли готували для школярів. 150 дітей, подумайте! Галас, крик. Ектор кричить, діти кричать, шум, ужас, Боже, як згадаю... Якщо одна-дві дитини, з ними ще можна працювати, а не коли 150 дітей. Я навіть в колону чуть головою не вдарився, помітив це тільки в телеверсії. Конкурс цікавий був, але діти страшно горланили.

Вам больше нравится работать в команде или индивидуально?

Залежить від того, яка команда (усміхається). Мені нравилось працювати на проекті з Іриною Бактиая, Наташею Ковальчук, Сергієм Чибарем, Анею Жигалюк. У даний час я спілкуюсь з Ірою, Наташею, Анею, Оксаною Шаповаловою і ще час від часу з Мариною та Аліною.

У вас есть фобии? Боитесь жуков, слизней? Из каких экзотических ингредиентов ни за что не приготовили бы блюдо?

Зараз оце скажу, а потім прийду готувати на СТБ і мені ще й слимаків підсунуть! (сміється). Я екзотичні кухні не збираюсь готувати, я люблю українські... свинину, сало. Я ж українець і буду їсти здорову нашу піщу.

Я б таке не їв по своїй волі ніколи в житті, як таракани, і не готував би. Якби був вибір, то не вибрав би. Краще розвернутись та піти додому з такого конкурсу.

Расскажите о самом большом скандале, который случился во время шоу «МастерШеф».

З Аліною Замковенко за цукор.

Коли дивлюсь проект по телевізору, відкриваю для себе багато нового. Мені самому чудно, як я зумів зостатись на проекті до цього часу. Я казав правду. Не як якась гнида - що на камеру буду казати одне, а у вічі інше. І строїти щось з себе. Я що думав, то й казав. Але так, язик мій враг - мій.

Анатолий Цуперяк
Анатолий Цуперяк © СТБ, stb.ua

Кого из других участников вы считаете своим соперником?

Я повар-аматор і не вважаю себе найкращим, ніколи навіть кухарем не працював. Так, були момент, коли я був може слабкішим за інших. Є ж такі сильні конкуренти, як Оля, Олег. Я прийшов за досвідом на «МастерШеф».

Почему другие кулинары считают вас очень сварливым?

У мене теж має бути своє Я. Я не маю терпіти і мовчати, а хочу висловлювати свою думку. Якщо би я мовчав, всі би давно залізли мені на голову. Може кажуть, що я сварливий, бо не любили, що я все говорив прямо на камеру і це їх дратувало.

Почему у вас не сложились отношения с Алиной Замковенко?

Я який у житті, такий і на камеру. А були учасники, які грали на камеру, хотіли показати собі Україні, що вони хороші. Я через той цукор ледь інфаркт не отримав! Без жартів. Коли людина його отак сховала, а потім скалить зуби і посміхається тобі і каже, що вона не ховала... Я вбив би за таке. Зіпсувались відносини, бо я люблю справедливість і не буду мовчати.

Не будь в стороне и отдай свой голос!

tochka.net начинает альтернативное народное голосование за номинантов премии «Телетриумф» 2013.

Итак, голосуй прямо сейчас за свое любимое тв-шоу в номинации «Информационно-развлекательная программа».

Выбери своего фаворита в номинации «Ведущая/ведущий развлекательной программы».

Кто достоин стать лауреатом премии «Телетриумф 2013» - выбор за тобой!

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (99)

символов 999
Показать еще