"Війна світів. Ревізор проти Шефа": Оля Фреймут рассказала, какую хочет свадьбу

Фреймут поделилась секретами идеального торжества

Кристина Шомина
Кристина Шомина
журналистка
7 декабря 2013, 17:13
ТВ-шоу
Війна світів © пресс-служба канала

В Новой Каховке Ольга Фреймут всячески участвовала в подготовке ресторана к предстоящему вечеру. Обсуждая меню, формат мероприятия, украшения для ресторана ведущая рассказала, какой должна быть традиционная украинская свадьба. Именно согласно таким обычаям проводят торжество на западной Украине.

"У дитинстві зачитувалися Василем Скуратівським та Олексою Воропаєм. Вони вдало описали звичаї українського весілля, – говорит Оля. – Святкували тиждень. З понеділка до четверга варилиха працювала над меню. Будували шалаш, молодята постили... У четвер наречена з коліжанками шукали барвінок, у п'ятницю його святили. Далі жінки-родички та друзі нареченої «виплітали з нього долю». Під фату ховали таємницю: блакитна стрічка – народиться хлопчик, рожева – дівчинка. У суботу йшли до шлюбу. У неділю досвятковували в новому вбранні. На кожен крок – пісня, на ритуал – страва... Але зараз такі весілля, як на мене, недоречні."

На вопрос, как самая завидная невеста на ТВ смотрит на традиционные торжества, и какой видит свою свадьбу, Оля ответила:

"Люди припинили шлюбитися назавжди. Тому я прихильниця фуршетних весіль. Гості, які ненадовго, які не розсиджуються, наче символізують теперішні стосунки між молодятами: «Я люблю тебе зараз. За майбутнє не гарантую..."

Больше интересной информации читайте в Дневниках шоу.

Смотрите первое ресторанное реалити «Война миров. Ревизор против Шефа» каждое воскресенье в 19:30 на Новом канале.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (5)

символов 999