«Холостяк 4»: Константин Евтушенко рассказал, как украинцы обращаются с деньгами

Константин Евтушенко оценил отношение к деньгам в разных странах

Кристина Шомина
Кристина Шомина
журналистка
11 января 2014, 17:50
ТВ-шоу
Холостяк 4 © пресс-служба канала

Холостяк четвертого сезона проекта Константин Евтушенко рассказал о том, как именно ему удалось добиться успехов на работе, своем отношении к деньгам и о том, как он заработал свой первый капитал.

Оказывается, отношение украинцев к деньгам Константин Евтушенко не одобряет в принципе. Его больше привлекают миллионеры, по которым даже не скажешь на первый взгляд, что у них есть состояние. С такими людьми общаться намного комфортней.

«Мої перші зароблені гроші були ще у 1990 році. Тоді я ціле літо працював у магазині, де мама була завідуючою. Витратив я їх на подарунки батькам і братові, - рассказывает Константин Евтушенко, - А от перші відчутні гроші були зароблені у 2005 році. Я дуже боявся, що вони мене можуть змінити. Проте, сподіваюсь, цього не сталося. Пафос чи гламур для мене не властивий. Це пережиток перехідного періоду східно-європейських держав. Я прагну поводитись із коштами за американською моделлю. Не раз доводилось спілкуватись з мільйонерами, з першого погляду на яких не видно, що вони володіють великими статками. Вони залишаються привітними і простими у спілкуванні. Тому що вони заробили ці кошти завдяки своєму розуму, а не сірим чи чорним схемам. Я не є прихильником того, як із грошима в Україні поводиться більшість людей: одні їх ховають, інші виставляють напоказ те, чого насправді не мають, купуючи, наприклад, дорогі автомобілі у кредит».

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (1)

символов 999