True Kurazh Sale: перший Кураж Базар із безкоштовним входом

Дізнайся, коли відбудеться благодійна барахолка Кураж Базар

Марина Гош
Марина Гош
журналист
9 ноября 2018, 17:50
Новости афиши
True Kurazh Sale © пресс-служба

Благодійна барахолка Кураж Базар організовує додатковий захід 17-18 листопада — його особливістю стане безкоштовний вхід для гостей і безпрецедентні знижки на товари.

У жовтні організатори найбільшої київської благодійної барахолки Кураж Базар оголосили про те, що проведуть бонусний, десятий захід у році. Він стане приємним сюрпризом для всіх, адже ключовими аспектами будуть знижки і безкоштовний вхід. Тематику заходу обрали за принципом найпопулярнішої в році — на біс повторять Flashback 90’s.

True Kurazh Sale
True Kurazh Sale © пресс-служба

На True Kurazh Sale відродяться традиції старого-доброго Куражу, який зародився три з половиною роки тому, як стихійний ринок, "штовханина", Сінний ринок нашого часу. На заході все важливе зосередиться на барахолці. Відберуть 400 найкращих продавців, більшість з яких — антиквари і продавці б/в одягу в ідеальному стані і з багатою історією. Частина місць залишиться за резидентами Кураж Базару — продавцями, які вже 3 роки беззмінно виставляють свої товари на продаж і знають кожного покупця по імені. Серед них колекціонер вінтажних окулярів Сергій Ярмак, фанат класичного чоловічого костюму Юрій Колесник, "Вінтажна артіль Рози і Сари" з брошками і прикрасами. Кожен з продавців презентує знижку на свій розсуд.

Також на барахолці вишикується зоряна алея зі стилістами Стасею Монастирською і Варварою Барто, блогерами та бізнес-вумен Лєрою Бородіною і Сабіною Мусіною, головною з ковдр-пуховиків Дашею Кацуріною, фанатом хіп-хоп-одягу, репером ХL de Luxe, кращою ілюстраторкою України Ліліт Саркісян та іншими. Кожен із зоряних продавців готує спеціальну пропозицію "тільки для Куражу".

True Kurazh Sale
True Kurazh Sale © пресс-служба

Улюблені діджеї гратимуть хіти 90-х: від Бекстріт Бойз до молодого Меладзе. Під вечір планується дискотека за заявками — хіти ставитимуть за символічну плату, а всі гроші віддадуть на благодійність. Також у павільйоні відкриють безкоштовний кінотеатр з улюбленими фільмами останньої декади двадцятого сторіччя. Гостям покажуть “Маску”, “Матрицю”, “Красотку”, “Людей в чорному” та “Бійцівський клуб”.

У суботу на Куражі працюватиме лекторій. Читатимуть кращі спеціалісти у своїх галузях: охороні здоров'я, зоозахисту, першій допомозі і навіть сексу.

True Kurazh Sale
True Kurazh Sale © пресс-служба

Для гостей з дітьми працює тепла інклюзивна дитяча зона, де можна залишити малюка з бебісітером або відвідати один з десяти майстер-класів разом. Також тут є зручна пеленальна кімната для найменших відвідувачів.

Обов'язковою частиною заходу залишається ресторанний фуд-корт з понад 40 кращих гастро-точок, легка музика, тепло і безпека. Організатори обіцяють особливу душевну атмосферу та наполягають на тому, що True Kurazh Sale не можна пропустити — аналогів не буде рік.

  • Що: True Kurazh Sale,
  • Коли: 17 - 18 листопада,
  • Вхід для всіх гостей буде безкоштовним,
  • Долучитись до заходу у фейсбуці

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999