Женское белье, слэм и метафан: как состоялся киевский концерт Epolets

Рокеры отпраздновали завершение тура

Марина Гош
Марина Гош
журналист
9 апреля 2019, 17:40
Отчеты
Женское белье, слэм и метафан: как состоялся киевский концерт Epolets © Юрий Стефаняк

Горячим одесским циклоном накрыло столичный клуб Atlas в воскресенье, 7 апреля, - рокеры Epolets отпраздновали завершение тура киевским концертом.

В очередной раз женская армия фанаток продемонстрировала свою безграничную любовь: вибрации, метафан, заученные наизусть слова песен и бюстгальтеры летали над толпой.

Однако лучше почитай эмоциональные комментарии самих фанатов:

Кажуть, двічі в одну річку не ввійдеш. Так само, один і той же концерт двічі не відвідаєш! Тому і вшосте це було зовсім по-іншому! Атмосфера на концерті Еpolets вже, як рідна. Ти й ніби знаєш чого очікувати, але тут бум і тебе знову переповнюють нові емоції! Дуже рада, що ви з’явились в моєму житті! Я не перестаю обожнювати вашу творчість! Продовжуйте й далі писати музику, альбоми і влаштовуйте частіше такі вибухові концерти! Дякую за вечір! 

Epolets комменты
Реакция на киевский концерт Epolets © instagram.com/taisialight

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Перше знайомство вживу відбулось на Файному місті. Тоді я встигла аж на 4 пісні. Тому необхідно було ще відвідати сольний концерт. Очікування виправдали й перевершили себе. Незабутні емоції!

Epolets комменты
Реакция на киевский концерт Epolets © instagram.com/m_m_anastasia

Вечір, від якого "зірвало дах". Найкращий подарунок напередодні дня народження.

Epolets комменты
Реакция на киевский концерт Epolets © instagram.com/_compas_n

Epolets - гурт, концерти якого я відвідую у середньому тричі на рік і мені завжди мало. От і весняні флешбеки під'їхали. Особливо після виконаної сьогодні "Праги", що було надто вже неочікувано. Рідко буває, коли люблю усі композиції гурту, і, коли слухаю їх постійно, майже без перерв. Музика Epolets - це музика життя: про життя і для життя. Загалом це любов.

Epolets комменты
Реакция на киевский концерт Epolets © instagram.com/anastasia_yablonska

Таке враження, ніби взяли всі написані, усіма полюблені пісні, натиснули режим перемішати, і рандомно вибрали пісні: від ліричних старих, що торкало в саме серце, 1 пісню взагалі не очікувала почути - до запальних нових; Іноді здавалося що змінили аранжування однієї пісні, бо вживу набагато краще, ніж в записі, не впізнала з перших почутих нот, аж до приспіву...

Epolets комменты
Реакция на киевский концерт Epolets © instagram.com/kristonia357

Никогда не надоест постить второй припев "Ревности", в котором есть особая эмоция надрыва, когда послать всё и пусть горит синим пламенем. Как ни странно, с неё всё начиналось. А в продолжении, те, від чого рве мені дах.

Epolets комменты
Реакция на киевский концерт Epolets © instagram.com/pystyakov_kolichestvo

Фанаты не хотели отпускать музыкантов, жаждали услышать, когда состоится следующая встреча, так что Epolets анонсировали выступления на сценах крупных украинских фестивалях.


Напомним, открытие украинского рэпа alyona alyona презентовала дебютный альбом "Пушка". Послушать его ты можешь по ссылке.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999