Подумать, погрустить, вдохновиться: 5 фильмов для осенних вечеров от KHAYAT

Запасайся горячим чаем, кутайся в тёплый плед и ныряй в волшебный мир кино

Алина Ольхович
Алина Ольхович
редактор
22 октября 2019, 16:10
Новости афиши
Эксклюзив
Подумать, погрустить, вдохновиться: 5 фильмов для осенних вечеров от KHAYAT © пресс-служба

Бабье лето подходит к концу, а значит совсем скоро нас ждут холодные и дождливые осенние вечера, коротать которые помогут хорошие фильмы. Если тебе надоело всё, что ты видела прежде, а из новых картин не можешь ничего выбрать, потому что глаза разбегаются - мы подготовили для тебя подборку любимых фильмов украинского певца KHAYAT, которые сделают твою осень теплее и насыщеннее.


Восени я більше надаю перевагу кіно – ходжу до кінотеатрів або просто насолоджуюся кінопереглядом вдома. Намагаюся дивитися стрічки, які мене надихають, змушують задуматися про щось або переглянути свої пріоритети. Тому мій топ доволі специфічний, тут багато старих фільмів. Проте я дуже раджу їх подивитися
говорит KHAYAT.

KHAYAT (Андрей Хайат)
KHAYAT (Андрей Хайат) © Олег Батрак, tochka.net


5 любимых фильмов KHAYAT для осени


  • "Дюплекс" (2003)

Це максимально осіння комедія. Легкий фільм для підняття настрою. Реалії сучасного життя, коли молода пара у бажанні зекономити на житлі отримує сусідку, яка стає їх кошмаром. Окрім того, тут дуже крута розв’язка. Так що рекомендую. 

  • "Легенды осени" (1994)

За сюжетом, все відбувається саме восени протягом багатьох років та зачіпає важливі історичні події. Сильний акторський склад, грають Ентоні Хопкінс та Бред Пітт. Цей фільм змушує замислитися про стосунки батьків та дітей та про своє ставлення до життя. 


ЧИТАЙ ТАКЖЕ:


  • "Теснота" (2017)

Цю стрічку раджу справжнім поціновувачам кінематографу. Робота важкувата, проте у мене викликала неймовірний спектр емоцій. Тут майже відсутній музичний супровід. "Тіснота" про те, що можна за одну секунду втратити все, що ти мав.

  • "Неверная" (2002)

Оооо, моя улюблена тема :) Річард Гір у головній ролі – що ще казати. Назва також говорить сама за себе, драма буде 100%. Доволі психологічний фільм, проте це якісна кіновистава про кохання, яке змушує робити божевільні речі.

  • "Паразиты" (2019)

Для мене це елітарний кінематограф, абсолютно! Хто ще не дивився – треба швиденько виправляти. Стрічка про сучасні реалії суспільства. Комедія, драма та трилер дуже круто переплетені між собою. Що казати, у Каннах цьому фільму 15 хвилин аплодували стоячи. 

А если ты хочешь посмотреть, что-то короткое, но впечатляющее - совсем недавно KHAYAT выпустил безумно красивый клип на песню OSOKA:


Ранее мы публиковали подборку самых страшных фильмов на Хэллоуин.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999