Український фільм став призером Токійського кінофестивалю

Фільм режисера Валентина Васяновича названо найкращим

9 ноября 2019, 10:15
Новости афиши
Фильм "Атлантида"

Український фільм отримав престижну нагороду Міжнародного Токійського кінофестивалю. Йдеться про роботу режисера Валентина Васяновича "Атлантида".

Фільм виборов нагороду у номінації "Кращий фільм" в окремій програмі кінофестивалю "Горизонти". Про це повідомив сам режисер на своїй сторінці у Facebook.

Знову перемога! "Атлантида" отримала Спеціальний приз журі на міжнародному кінофестивалі в Токіо!
написав Васянович.

Знову перемога! Атлантида отримала Спеціальний приз журі на міжнародному кінофестивалі в Токіо!

Опубліковано Valentyn Vasyanovych Вівторок, 5 листопада 2019 р.

Сам режисер не був присутній на церемонії вручення, приз отримав актор фільму Андрій Римарчук. Проте Васянович надіслав листа, в якому вказав, що для нього велика честь отримати нагороду таку нагороду від країни, яка пережила війну і розуміє біль українського народу.

Зазначимо, що сюжет фільму розгортається в недалекому майбутньому, в якому війна на Сході вже завершилась. Особливістю фільму стало те, що ролі в ньому зіграли не професійні актори, а люди, які бачили війну на власні очі: ветерани АТО, військові та волонтери.


Додамо, що для фільму "Атлантида" це вже не перша міжнародна нагорода. Раніше ця картина стала призером 76-го Венеціанського фестивалю.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (2)

символов 999
  • шахтёр 4 года назад

    лучше бы режиссер снял правду о сегодняшних событиях в донбассе, о проходящей там гражданской войне, о том, как бандерофашисты убивают жителей донбасса, а все эти фэнтэзи--ЛАЙНО.

    Прокомментировать Мне нравится
  • шахтёр 4 года назад

    я же написал

    Прокомментировать Мне нравится