Благодійний онлайн-концерт Kishe на День захисту дітей

1 червня, в міжнародний День захисту дітей,  Kishe  запрошує всіх на благодійний акустичний концерт в онлайн-ефірі

Марина Гош
Марина Гош
журналист
1 июня 2020, 12:23
Новости Киева
Промо
Благодійний онлайн концерт Kishe на День захисту дітей  © depositphotos.com

Музикант та продюсер, разом з його творчою командою та в партнерстві з  благодійним фондом "Благомай" запрошує відкрити літо 2020 та підтримати діточок України, які залишились без батьківської опіки. Добровільні благодійні внески  отримані в рамках проекту в онлайн режимі, підуть на забезпечення всім необхідним спортивним та розважальним інвентарем для дітей з 83-х  дитячих будників країни, а це 5 000 дітлахів , які бажають провести це літо спортивними, здоровими та веселими. Підтримка цих дітей в кризові періоди вкрай необхідна, адже фізичне та психічне здоров’я – це фундамент їх щасливого майбутнього. Подаруємо дітям дитинство!

Благодійний онлайн концерт Kishe на День захисту дітей
Благодійний онлайн концерт Kishe на День захисту дітей 

Концерт відбудеться на літній терасі ресторану ПРАГА, яка може гостинно прийняти обмежену кількість гостей, з дотриманням всіх санітарних норм. Мета такого унікального проекту - поєднання онлайн трансляції  з камерною атмосферою затишку, майже як в сімейному колі або серед друзів, з можливістю насолодитися гарною музикою наживо та зробити добру справу разом і зібрати кошти на потреби дитячих будинків та дітей з малозабезпечених сімей.

Зустрінь першій літній вечір творячи добро з тисячами друзів онлайн, а акустичний формат концерту  зробить нас ближче один до одного!

1-го червня 2020 о 19:45

Для того, щоб побачити унікальний музичний проект наживо, ви можете забронювати столік заздалегіть: Київ, пр. Академіка Глушкова, 1, тел. 0 (50) 419 41 39.

Приєднатися до трансляції  благодійного онлайн концерту можна на каналі YouTube

Доброчинний внесок можна здійснити за посиланням.


А раніше ми пропонували 5 фільмів для перегляду з подругою.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999