"Область героїв": у кінотеатрах покажуть фільм про окупацію Київщини

Прем’єра стрічки відбудеться 24 листопада

Иванна Пашкевич
Иванна Пашкевич
lifestyle-редактор
21 ноября 2022, 11:15
Новости афиши
"Область героїв" © постер к фильму

24 листопада у кінотеатрах України відбудеться прем’єра фільму "Область героїв". Це перша масштабна кінореконструкція реальних героїчних історій простих українців. Команда присвятила цей проєкт всім волонтерам України, які ціною власного життя врятували та продовжують рятувати тисячі життів.

Глядач побачить відверту кіносповідь про події, які відбувалися у самому пеклі ворожої окупації: в Бучі, Ворзелі, Гостомелі, Ірпені та інших містах і селах. Кожна героїчна сповідь — це не про одну людину та її історію, а про тисячі українських волонтерів, які уособлюють незламну українську націю. Кошти від кінопоказу підуть на закупівлю обігрівачів для дитячих будинків.

Саундтреком до фільму "Область Героїв" стали дві популярні українські пісні: "Вільні Люди" українського гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ та "Думи" у виконанні Артема Пивоварова та DOROFEEVA.

Фільм створює автор і генеральний продюсер Олексій Комаровський. Виробництво кінокомпанії IdeaFilms у партнерстві з Київською обласною військовою адміністрацією та за сприяння Державного агентства України з питань кіно. Режисер-постановник Артур Лерман.


Тобі може бути цікаво: як відзначається у 2022 році День гідності та свободи та цікаві факти про це свято.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999