Відомі українські артисти зібрали понад 1800000 гривень на допомогу ЗСУ та переселенцям

Зі сцени звучали улюблені пісні серед яких, звичайно пролунав “народний хіт”.  Також відбулась прем’єра пісні “Гей, соколе”. Зараз вона очолює перше місце у трендах YouTube.  Ідея благодійних концертів  – "Квартал-Концерт". Партнери концерту – БФ «За Луганщину» та громадська організація «ВПО України», головний технічний партнер - компанія "Феєрія". 

Олександр Пономарьов,  Михайло Хома та Юрій Горбунов © Пресслужба

В цей вечір гості не тільки насолоджувались найкращими піснями артистів, а й взяли участь у благодійному аукціону, під час якого було зібрано 1 800 000 грн! 

Цікаві факти:

  • Найдорожчий лот вечора – 7 000 $
  • Найдешевший – 600 $ 

Серед лотів були представлені ексклюзивні речі від митців, політиків, зірок спорту та шоу-бізнесу. Багато цікавого для шанувальників футболу: мʼячі з автографами команд «Динамо», ФК «Шахтар», але найзапекліше боролись за футболку з автографом Пеле. Чимало лотів, підписаних політиками: Головнокомандуючим Збройних сил України Валерієм Залужним, Головою Європейської Ради Шарлем Мішелем та прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем.

Кожна річ має свою унікальну історію: так, з молотка пішла картина «Чорноморські чайки. Крим» 11-річного художника-переселенця з Луганська. Григорій Пригеба двічі втрачав домівку, його мрія – повернутися до рідного українського міста Луганськ. Буквально на останні гроші сім’я купує фарби та матеріали для картин, щоб продати їх та зібрати кошти на дрони для ЗСУ. 

Усі кошти з аукціону будуть спрямовані на допомогу ЗСУ та ВПО у БФ «За Луганщину» та ГО «ВПО України». Частина піде на реконструкцію шести квартир для родин з Бахмута та Луганщини, інша частина – на дрони, тепловізори, пікапи та інше необхідне захисникам.

Читай также