Питер Гэбриэл

Музыкальная легенда впервые посетит Украину с культовым сольным альбомом "So"
Дата:
Стиль Музыки: Classic, Electro

Музична легенда Пітер Гебріел вперше завітає до Україні з культовим сольним альбомом «So» 10 травня. Концерт відомого співака перенесено до нової концертної зали – Палац Спорту!

Шоу Пітера Гебріела відбудеться, як і було заплановано 10 травня, але в новому концертному залі – Палаці Спорту. Нагадаємо, що раніше виступ мав відбутися в НПМ «Україна». Рішення про перенесення, перш за все, пов’язано з технічними характеристиками шоу. Також, такий крок дає можливість більшій кількості фанів відвідати концерт улюбленого музиканта, оскільки ціна на квиток буде нижчою.

Усвідомлюючи, важливість проведення події такого масштабу на найкращому рівні, ми попіклувалися про зручність глядачів, а саме:

- глядачі які придбали квитки раніше – зможуть відвідати концерт без перешкод!

- для них передбачені найкращі місця у ВІП секторі та у найближчих до сцени секторах Палацу Спорту

- Також, для глядачів, які придбали квитки раніше, передбачений окремий вхід та можливість відвідати фан зону!

В свою чергу, святкування 25 річниці мульти-платинового альбому «So»відбудеться в рамках туру Back to Front tour. Пітер Гебріел вперше завітає до столиці України з музикантами, які створювали цей видатний альбом і презентує пісні в новому звучанні вже 10 травня!

Пітер Гебріел відомий чарівник музичного світу, тому слід очікувати магічної атмосфери на концерті в Києві! Як зазначає сам співак, концерт – немов духовна їжа, складатиметься з трьох страв: перша – це класичне акустичне звучання, друга - експериментальне електро, а на десерт – презентація самого альбому «So»!

Пітер Гебріел

10 травня

Палац Спорту!

Поделись в социальных сетях


Комментарии

символов 999