Веселая вдова

Выдающийся классик венской оперетты Ф. Легар за свою жизнь написал много интересных оперетт. Но мировую славу ему принесла именно «Веселая вдова»
Дата:
Жанр: Оперетта

Цій опереті вже більше 100 років, однак вона не втрачає своєї актуальності та привабливості. Прем’єра вистави  відбулася у Відні 1995 року і одразу здобула любов у артистів, яким пощастило грати в ній ролі, та шалену популярність серед глядачів. «Веселу вдову» заслужено називають «королевою оперет»: за п’ять років від дня прем’єри  виставу показали понад 18 тис. разів у 430 театрах світу. Оперета була неодноразово екранізована у різних країнах.

«Весела вдова» це дотепна історія про любов і великі гроші. Молода чарівна вдова Ганна Главарі, власниця багатомільйонного статку, приїжджає до Парижа. Вона й не підозрює, що на неї відкрито полювання, а точніше, на мільйони, які залишив у спадок її чоловік-банкір.

Домогтися взаємності красуні-вдови доручають графу Данилу. Але виявляється, Ганна – його перше і єдине кохання, яке залишило глибоку рану в серці. Шлюб коханої дівчини з банкіром Данило сприйняв свого часу як зраду, і тепер ганятися за мільйонним посагом не має наміру ...

Чи зможе Данило пробачити образу, чи дозволить гордості відступити в ім'я кохання до прекрасної жінки?

Поделись в социальных сетях


Комментарии

символов 999